Yogalessen

download-2

YOGA EN ADEMTRAINING

 

Yogales:
Naast de Wim Hof ​​Methode geef ik yoga les, niet zomaar yogahoudingen met een ademhalingstechniek daarbij.
Ik geef yoga gericht op het herstellen van blessures, gezondheidsklachten, opheffen van blokkades en trauma verwerking. Dit kan in alle vormen yoga van een zeer rustige meditatieve vorm tot een dynamische vorm, aangepast op de groep en individu.
De yogavormen die ik geef zijn Ashtanga, Poweryoga, Easyflow, Vinyasa flow, Yoga Nidra, Yogilaten, Yin yoga, Mindfulness yoga, Hatha flow, Yin Yang yoga.
Ik ben in bezit van een 200 uur certificaat van Ashtanga Yoga Academy en in bezit van een 500 uur certificaat Pralaya Yoga van Robert Boustany.

Ademtraining:
Ik ben gespecialiseerd in het geven van verschillende ademtechnieken in een les van werkplaats, dit kan in een groep maar ook individueel. Ik geef westerse ademtechnieken maar ook Pranayama. Ademtraining kan stress verminderen, meer energie geven, maar ook astma en hyperventilatie klachten doen verminderen.
U hoeft geen last van lichamelijke klachten om een ​​ademtraining te volgen. U kunt ook uw sportprestaties willen verbeteren. Van preventief willen werken aan uw gezondheid. Van gewoon lekker een middagje ontspannen.

Ik geef op verschillende locaties yoga les:

 

Bij Yoga in de Polder te Ameide. Hier geef ik Poweryoga, Easyflow, Yogilates, Yin Yang yoga en Yin yoga op roulerende tijdstippen.

 

Ik geef yogales bij Yoga Loenen op de dinsdagavond. Ik geef daar een hatha flow les en een mindfulnes yoga.

 

Ik geef yogales bij Sportcentrum De Meern, Vinyasa flow les op de donderdagavond met specifiek ook aandacht voor ademtraining.

 

Daarnaast ben ik beschikbaar als invalyogadocent, op dit moment bij YogaBalans te Culemborg voor de Vinyasa flow les.

 

Ik geef regelmatige workshops, gericht op ademhaling, meditatie en andere vormen van yoga. Iedereen kan hier aan deelnemen. De workshops kunnen binnen maar ook buiten plaats vinden. Bijvoorbeeld in de zomer aan de Lekrivier, maar zelfs in de winter kan er buiten worden gegeven.

 

Bent u geïnteresseerd in een yoga les van een workshop bij u op de sportschool, yogastudio, bedrijf of andere locatie? Dan kunt u uw wensen aangeven via het contactformulier. Lessen en workshops kunnen eenmalig plaats vinden, maar ook in een reeks van een aantal keren

 

U kunt het filmpje bekijken van een yoga-lessen in de sneeuw en zwemmen in de Lekrivier en dat in januari.

Oudendijk 4, 4233 HA Ameide
E-mail: info@hiestandtrainingen.nl
Telefoon: 06 – 33 66 37 18
KvK: 63087308

MEER INFORMATIE OVER

 

INTERESSANTE LINK