Inhoud van de WHM WORKSHOPS

De workshop duurt gemiddeld 3,5 uur en is opgebouwd uit 3 componenten:

 

  • Ademhalingstechnieken
  • Focus
  • Koude gewenning

 

De theorie en het ervaren van deze 3 componenten staan ​​centraal in deze workshop. Deze wordt gegeven door Barbara Hiestand, gecertificeerd Wim Hof ​​Methode instructeur. Deze workshop is het begin van een preventieve manier om mentaal en gezond gezond te blijven. Maar ook voor mensen die te kampen hebben met gezondheidsklachten, kunnen baat hebben bij deze methode. Je immuunsysteem kun je versterken, je hormonen komen in balans, je lichaam neemt meer zuurstof op in de kern van de cel.

Ervaar het, want voelen is begrijpen! Maak in de workshop kennis met de ademhalingstechniek. Barbara zal laten zien hoe je kunt ontzuren, dit testen we door een PH waarde test. We doen een focus oefening om een  pijnprikkel weg te krijgen. En we sluiten af, met een ijsbad. Je zal ervaren dat als je ontspannen bent en je focust op de ademhaling, het niet vervelend voelt als je in het ijsbad stapt. Je krijgt erna een enorme energieboost. Je krijgt tips hoe je hier mee thuis kunt gaan oefenen. Door zelf aan deze technieken te werken kun je leren beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk gedacht.

Bij twijfel raadpleeg je de huisarts of therapeut. Geef altijd vooraf door bij aanmelding of er sprake is van gezondheidsklachten en welke?

Draag vrij zittende kleding zoals bv een joggingbroek. Neem badlaken, slippers, zwemkleding en een badjas mee.

De workshops zijn boeken door groepen, sportscholen, yogascholen, bedrijven. Maar je kan ook individueel mee doen aan een workshop door het hele land. Kijk op onderstaande agenda welke workshop bij jou in de buurt is en meld je aan voor deelname, of maak gebruik van het contactformulier.

 

Data en locaties workshops:

Coronamaatregelen: Voorlopig mogen er geen yogalessen gegeven worden in een yogastudio, sportschool of buiten in groepsverband. Ook mogen er geen Wim Hof Methode workshops gegeven worden in groepsverband.

Heeft u interesse om later in 2021 een workshop te boeken bij u in de yogaschool, sportschool, wijkcentrum of  elders. Dan kunt u het contactformulier invullen. Ik neem vervolgens contact op om de mogelijkheden te bespreken, Een offerte aanvraag is gratis.

 

 

Er vinden ook besloten workshops plaats, waar inschrijvingen niet mogelijk zijn, deze workshops worden niet vermeld op deze agenda.