Inhoud van de WHM WORKSHOPS

De workshop duurt gemiddeld 3,5 uur en is opgebouwd uit 3 componenten:

 

  • Ademhalingstechnieken
  • Focus
  • Koude gewenning

 

De theorie en het ervaren van deze 3 componenten staan ​​centraal in deze workshop. Deze wordt gegeven door Barbara Hiestand, gecertificeerd Wim Hof ​​Methode instructeur. Deze workshop is het begin van een preventieve manier om mentaal en gezond gezond te blijven. Maar ook voor mensen die te kampen hebben met gezondheidsklachten, kunnen baat hebben bij deze methode. Je immuunsysteem kun je versterken, je hormonen komen in balans, je lichaam neemt meer zuurstof op in de kern van de cel.

Ervaar het, want voelen is begrijpen! Maak in de workshop kennis met de ademhalingstechniek. Barbara zal laten zien hoe je kunt ontzuren, dit testen we door een PH waarde test. We doen een focus oefening om een  pijnprikkel weg te krijgen. En we sluiten af, met een ijsbad. Je zal ervaren dat als je ontspannen bent en je focust op de ademhaling, het niet vervelend voelt als je in het ijsbad stapt. Je krijgt erna een enorme energieboost. Je krijgt tips hoe je hier mee thuis kunt gaan oefenen. Door zelf aan deze technieken te werken kun je leren beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk gedacht.

Bij twijfel raadpleeg je de huisarts of therapeut. Geef altijd vooraf door bij aanmelding of er sprake is van gezondheidsklachten en welke?

Draag vrij zittende kleding zoals bv een joggingbroek. Neem badlaken, slippers, zwemkleding en een badjas mee.

De workshops zijn boeken door groepen, sportscholen, yogascholen, bedrijven. Maar je kan ook individueel mee doen aan een workshop door het hele land. Kijk op onderstaande agenda welke workshop bij jou in de buurt is en meld je aan voor deelname, of maak gebruik van het contactformulier.

 

Data en locaties workshops:

 

 

Zondag 14 november

Wim Hof Methode workshop 9:30 -13:00 uur.

De organisator is Carien van B&B Slapen en Zo in Zoutelande (Zeeland) . Je kan je aanmelden via de email info@slapenenzo.com  De kosten zijn 95 euro per persoon, dit is inclusief een lunch aan het einde van de workshop.

adres: B&B Slapen en Zo

Majoorwerf 17A

4374 CA Zoutelande

0118 562 257

email: info@slapenenzo.com

 

 

Zondag 28 november

Wim Hof Methode workshop 9:30 tot 13:00 uur

De organisator hiervan is Carol van Sportcentrum de Meern. Je kan je aanmelden via de email: carol@sportcentrumdemeern.nl De kosten zijn 99 euro per persoon.

adres: Sportcentrum de Meern

Burgemeester Taets van Amerongenlaan 4

3454 AA De Meern (Utrecht)

030 666 1242

email: carol@sportcentrumdemeern.nl

 

Zondag 12 December

Wim Hof Methode workshop van 13:00 tot 17:00 uur in België

De organisator hiervan is Justine Bens. Je kan je aanmelden via de mail justinebens8@hotmail.com of bel naar 0470568460. De kosten zijn 90 euro per persoon.

adres: Snaaskerkestraat 20

8470 te Gistel

justinebens8@hotmail.com of bel naar 0470568460

 

Maandag 13 December

Wim Hof Methode workshop van 9:00 tot 13:00 uur  in België

De organisator hiervan is Justine Bens. Je kan je aanmelden via de mail justinebens8@hotmail.com of bel naar 0470568460. De kosten zijn 90 euro per persoon.

adres: Snaaskerkestraat 20

8470 te Gistel

justinebens8@hotmail.com of bel naar 0470568460

 

 

Heeft u interesse om een workshop te boeken bij u in de yogaschool, sportschool, buurthuis of elders. Dan kunt u het contact formulier invullen en ik neem vervolgens contact met u op. Een offerte is gratis en vrijblijvend.

Binnenkort informatie over de workshops die gepland gaan worden in het najaar van 2021.