Praktijk Hiestand

Praktijk HiestandOrthomoleculaire praktijk voor voeding en herstel

 

Werkwijze Praktijk Hiestand:

U kunt een afspraak maken per email via praktijk@hiestandtrainingen.nl of telefonisch 06-33663718. Ik stuur u vervolgens vragenlijsten toe en een eet dagboek welke u een paar dagen dient bij te houden. Zodra alles is ingevuld kunnen deze retour gezonden worden (uiterlijk 1 week voor het intake gesprek).

Voor dat het intake gesprek plaats vindt verdiep ik me als een soort van detective in uw vragenlijsten.  Ik bekijk waardoor het komt dat uw lichaam uit balans is. Ik bedenk ook welke condities er nodig zijn zodat het lichaam weer in staat is om zichzelf te herstellen. In het intakegesprek, dat ongeveer 1,5 uur zal duren, worden uw klachten besproken aan de hand van de ingevulde vragenlijsten en eet dagboek. Ik zal doorvragen waar ik nog informatie mis en u kunt toelichten waar dat nodig is. Indien nodig kan er aanvullend onderzoek nodig zijn. Denk aan ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek, haarmineralen test, urine onderzoek, DNA onderzoek.

We bepalen de doelen en stemmen de verwachting af en maken een plan van aanpak. Ik kan ik u een advies geven over voeding, supplementen, beweging, verandering van leefstijl. In een haalbaar plan, geen standaard advies maar een plan gemaakt op uw mogelijkheden en wensen en op uw gezondheidsklachten. Na het intake gesprek ontvangt u een uitgebreid verslag. We plannen een vervolg consult en bespreken dan of er vooruitgang geboekt is en waar nodig dient het plan van aanpak bijgesteld te worden.

 

Met wat voor gezondheidsklachten kunt u bij mij terecht?

 • Ziekte van Lyme en co-infecties
 • Stress-Burn-out
 • Auto immuunziekten zoals MS, SLE, Coeliaki
 • Maag en darm problemen, colitis ulserosa, pds, ziekte van Crohn
 • Histamine en allergieën
 • Hormonale disbalans, PMS, overgang, menopauze, bijnierproblemen, schildklierproblemen
 • Herstelplan na een ingrijpende ziekte
 • Huidproblemen, eczeem, psoriasis, acne, rosacea
 • Vermoeidheid, neerslachtigheid, lusteloosheid
 • ME, CVS, Fybromyalgie
 • Overgewicht of ondergewicht
 • Maar ook als u geen flauw idee heeft wat er met u aan de hand is, of dat u preventief aan de slag wilt met uw gezondheid, dan bent u van harte welkom!

Wilt u weten of ik wat voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Prikpoli Hiestand: Vanaf heden is Praktijk Hiestand tevens een prikpoli geworden. Er kan ter plekke bloed afgenomen worden en ingestuurd worden naar een gecertificeerd laboratorium. De uitslagen zijn binnen een dag of 5 beschikbaar. Deze bloedtesten kunnen uitgebreider uitgevoerd worden dan bij de huisarts of in het ziekenhuis. Deze laboratoriumkosten worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar maar zijn betaalbaar, informeer naar de tarieven.

 

Tarieven:

 

€ 100,- voor een intakegesprek, duurt ongeveer 1,5 uur.

€ 45,- voor een consult van maximaal 30 minuten

€ 70,- voor een consult maximaal 60 minuten.

€ 25,- voor een telefonisch consult per 15 minuten

€25,- voor een email consult

Cliënten die bij mij in behandeling zijn, hoeven voor een korte vraag per e-mail geen kosten te betalen.

 

Consulten worden deels vergoed als u een aanvullende verzekering hebt. De vergoedingen zijn per zorgverzekeraar verschillend, check vooraf uw zorgverzekering op maximale en dagvergoeding en jaarvergoeding voor orthomoleculaire therapie.

 

Afzeggen/verplaatsen van een consult dient minimaal 48 uur van te voren telefonisch te gebeuren. Bij het niet tijdig afzeggen/verplaatsen van het consult bent u de kosten van het consult 100% verschuldigd.

 

Ik ben lid van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en daarmee aangesloten bij de KAB geschillencommissie.

 

 

Naar aanleiding van de website vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.