Over mij

WIE BEN IK?

Ik ben Barbara Hiestand, ik heb de ziekte van Lyme gehad, mijn organen waren beschadigd en mijn energie was niet zoals het moet zijn. Na een jaar training met Wim Hof in ademhaling en de koude, bleek de schade aan mijn organen voor een groot deel hersteld, mijn hormonen in balans en had ik aanzienlijk meer energie. In februari 2015 ben ik in een week in Polen geweest met Wim Hof en een groep aankomend instructeurs. Bergtochten in korte broek en T-shirt bij een temperatuur van -20, zwemmen bij een bevroren waterval, op blote voeten rennend in de sneeuw. Een geweldige ervaring. Sinds april 2015 ben ik gecertificeerd instructeur in de Wim Hof Methode. Jaarlijks leg ik opnieuw een examen af om per jaar mijn certificaat te verlengen.

Ik heb me omgeschoold tot yogadocente en geef les bij Yoga in de Polder in Ameide in Easy flow yoga, Poweryoga, Yogilates, Yin Yoga, Yin-Yang Yoga.

 

Na het behalen van mijn diploma als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut heb ik sinds maart 2018 Praktijk Hiestand geopend. Hier kunnen mensen terecht met o.a. chronische ziektes, allergieën, darmproblemen, ziekte van Lyme, auto-immuunziekten.

 

 

In 1993 heb ik een 4 jarige HBO opleiding SPH afgerond (Sociaal Pedagogische Hulpverlener).

 

Ik heb een 200 uurs yoga opleiding gevolgd aan de Ashtanga Yoga Academy. En een 500 uurs Teacher Training Pralaya Yoga bij Robert Boustany.

 

In juni 2016 heb ik aan de Ortho Health Foundation mijn licentie behaald voor orthomoleculair gewichtsconsulente. HBO nivo.

 

in mei 2017 heb ik mijn diploma Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut behaald.  Aan de Ortho Health Foundation (SOFH) HBO nivo.

 

In December 2017 heb ik mijn diploma Medische Basiskennis behaald geaccrediteerd door SNRO, CPION volgens Plato normen. HBO nivo.

 

In Februari 2019 heb ik het certificaat behaald voor het derde jaar van Orthomoleculair therapeut aan het OPFG. HBO nivo.

 

In april 2019 heb ik leren bloedprikken via de vingerprik methode en mag ik het bloed prikken en insturen naar laboratorium Hessels & Grob in Apeldoorn. Ik mag mijn praktijk prikpoli noemen.

 

Op 2 november 2019 heb ik mijn certificaat behaald voor de Total Reset Methode en mag ik mezelf allergietherapeut noemen. Info over deze methode bekijk: https://www.totalresetmethode.nl

Naar aanleiding van de website vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.